Κρίνεται για τον επιθετικό

Κρίνεται για τον επιθετικό

Κρίνεται για τον επιθετικό

bet365

Εντός της προσεχούς εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει οριστικά το... τοπίο για τον επιθετικό στον Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο οι αγορές των Ιταλίας και Ιβηρικής.

Με εξαίρεση τα γνωστά ονόματα που γράφονται και ακούγονται τόσο καιρό στο Λιμάνι εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις από Ιταλία και Ιβηρική. Αυτές οι δύο αγορές έχουν το προβάδισμα. Όπως και να έχει ο Μάρκο Σίλβα θα πάρει την τελική απόφαση για τον εκλεκτό της επίθεσης, για τον οποίο όπως έχει προκύψει από την πρώτη κιόλας στιγμή θα είναι στο στιλ και το... προφίλ του Ζόνατας και όχι του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Το θέμα του επιθετικού αναμένεται να ξεκαθαριστεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα, που είναι και κρίσιμη για την χώρα μας. Ένα άλλο... καυτό ζήτημα για το ρόστερ είναι του στόπερ ενώ για το κέντρο και τον αμυντικό χαφ υπάρχει η πολύ προχωρημένη υπόθεση του Παπακουλί Ντιόπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα