«Να υποβιβαστεί η Ιντερ»!

«Να υποβιβαστεί η Ιντερ»!

bet365

Στα άκρα είναι διατεθειμένη να φτάσει η Φιορεντίνα για το θέμα του Μοχάμεντ Σαλάχ, εξαπολύοντας επίθεση στην Ιντερ.

Οι Βιόλα κατέθεσαν το ποσό που έπρεπε στην Τσέλσι για την ανανέωση του δανεισμού και έκαναν πρόταση με αυξημένες απολαβές στον Αιγύπτιο αφού κάτι τέτοιο είχε ζητήσει ο μάνατζερ του. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι το θέμα έκλεισε με ευχάριστο τρόπο αφού ο Σαλάχ... έγραψε κανονικά τον πρόεδρο Αντρέα Ντέλα Βάλε και μέσω του μάνατζερ του ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αγωνίζεται σε άλλη ιταλική ομάδα.

Αυτή με την οποία συζητάει ο Αιγύπτιος είναι η Ιντερ και στη Φλωρεντία έχουν φορτώσει για τα καλά με την συμπεριφορά των Νερατζούρι, στους οποίους έστειλαν το βράδυ του Σαββάτου επιστολή, με την οποία τους προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν σε UEFA και FIFA για παράνομη προσέγγιση του ποδοσφαιριστή. Μία μέρα μετά, την Κυριακή, ο αντιπρόεδρος της Φιορεντίνα, Πάολο Πανεράι, απευθύνθηκε μέσω twitter στον πρόεδρο της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Τζιοβάνι Μαλαγκό, γράφοντας του τα εξής.

«Αγαπητέ Τζιοβάνι, ο Σαλάχ είναι το τελευταίο χτύπημα. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχόμαστε το γεγονός ότι οι υπογραφές και οι κανονισμοί δεν αξίζουν τίποτα. Αν τα ποδοσφαιρικά κλαμπ θέλουν διαφάνεια, η Ιντερ θα έπρεπε ήδη να έχει υποβιβαστεί! Σε ποιον ανήκουν αυτά τα λεφτά που έρχονται από το νησιά Κέιμαν; Ο Πλατινί ξέρει ότι η Ιντερ έχει παραβιάσει το Financial Fair Play με τον Σαλάχ και τους άλλους παίκτες που έχουν κοστίσει τόσα εκατομμύρια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοθεί ένα παράδειγμα σε όλους».

Οσο για τον ίδιο τον Σαλάχ, σε ερώτηση οπαδού της Φιορεντίνα -επίσης στο twitter- για τους λόγους για τους οποίους φέρθηκε με αυτό τον τρόπο στην ομάδα, απάντησε: «Οι φήμες στα ΜΜΕ δεν είναι πάντα αληθείς. Σέβομαι την Φιορεντίνα και δεν θέλω να μιλήσω αυτή την στιγμή».

 

SERIE A Τελευταία Νέα