Αλλαγές στο Afyon Cup

Αλλαγές στο Afyon Cup

Αλλαγές στο Afyon Cup

bet365

Οι διοργανωτές του τουρνουά της Τουρκίας, όπου θα λάβει μέρος ο Ολυμπιακός, έκαναν γνωστό πως θα υπάρξουν αλλαγές σε μέρες και ώρες αγώνων.

Το τουρνουά θα γίνει στο διάστημα 20 - 25 Ιουλίου στο Αφιονκαραχισάρ, ωστόσο όπως διέρρευσε από τους αρμόδιους θα επέλθουν αλλαγές στο πρόγραμμα. Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις ώρες για τηλεοπτικούς λόγους και αλλαγή σε ημερομηνίες που θα έχουν να κάνουν κυρίως με τις αναμετρήσεις της Φενερμπαχτσέ του Βίτορ Περέιρα. Για τον Ολυμπιακό βέβαια θα είναι ένα πολύ καλό τουρνουά καθώς θα παίξει με Ατλέτικο Μαδρίτης, Μαρσέιγ και Φενέρ. Σημειώνεται πως στην αρχική... σύνθεση του τουρνουά ήταν οι Ρεάλ Μπέτις και Γαλατά που αντικαταστάθηκαν από Ατλέτικο και Φενέρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα