Οι αριθμοί των «νέων»

Οι αριθμοί των «νέων»

Νίκος Αθανασίου
Οι αριθμοί των «νέων»

bet365

Με... πρόχειρες εμφανίσεις ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Άρνεμ και τα υπόλοιπα φιλικά της Ολλανδίας. Διαβάστε τους αριθμούς που επέλεξαν οι νέοι παίκτες.

Τα πέντε νέα πρόσωπα στο «πράσινο» ρόστερ έκαναν την επιλογή τους όσον αφορά το νούμερο με το οποίο θα αγωνίζονται την επόμενη σεζόν (αν δεν αλλάξει εκ νέου κάτι).

Το μεγάλο αστέρι από τις φετινές προσθήκες, ο Μάικλ Εσιέν, επέλεξε τον αριθμό «2», ενώ ο Βέμερ, αν και δεξί μπακ, θα έχει τον αριθμό «11» στην πλάτη, με το συγκεκριμένο νούμερο να είναι συνηθισμένο σε... εξτρέμ και όχι σε παίκτη της άμυνας όπως είναι αυτός.

Ο Θελάντερ θα πάρει το «25», ο Λουντ θα παίζει με το «17», ενώ ο Καλτσάς επέλεξε το «23».

Με πρόχειρες εμφανίσεις στα φιλικά

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με πρόχειρες εμφανίσεις της Puma, τόσο στο αποψινό, όσο και στα υπόλοιπα δύο φιλικά που έχει προγραμματίσει επί ολλανδικού εδάφους στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο λόγος, είναι πως οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» δεν θέλουν ν' αποκαλύψουν από τώρα τη νέα φανέλα της ομάδας και τα... επίσημα αποκαλυπτήρια στον Τύπο αλλά και τον κόσμο, θα γίνουν στις 15 του μηνός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα