Άνοιξε... λογαριασμό ο Καλτσάς! (gTV)

Άνοιξε... λογαριασμό ο Καλτσάς! (gTV)

Νίκος Αθανασίου
Άνοιξε... λογαριασμό ο Καλτσάς! (gTV)

bet365

Στο πρώτο «κανονικό» δίτερμα στην Ολλανδία, ο Νίκος Καλτσάς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. 4-2-3-1 και 4-2-2-2 τα συστήματα που δοκίμασε ο Αναστασίου.

Τρίτη ημέρα προπονήσεων στο Όστερμπεκ και ενόψει του απογευματινού φιλικού με την Άρνεμ, ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το... σύνθημα για το πρώτο δίτερμα της χρονιάς, το οποίο κράτησε περίπου είκοσι λεπτά. Ο Έλληνας τεχνικός χώρισε τους παίκτες του, σε «λαχανί» και «πορτοκαλί»
ομάδα. Η πρώτη διάταξη 4-2-3-1 και η δεύτερη 4-2-2-2.

Για την «λαχανί» ομάδα ο Κοτσόλής ήταν τερματοφύλακας, ο Βέμερ δεξί μπακ, ο Χουχούμης αριστερό και ο Κουτρουμπής με τον Ταυλαρίδη στόπερ. Λαγός και Δώνης τα αμυντικά χαφ. Κλωναρίδης αριστερό εξτρέμ, Λουντ δεξί, ο Ατζαγκούν ελεύθερος και στην κορυφή ο Καρέλης.

Για την «πορτακαλί» ομάδα ο Αναγνωστόπουλος ήταν στην εστία, ο Μπούρμπος δεξιά στην άμυνα, ο Νάνο αριστερά και ο Μαρινάκης με τον Τριανταφυλλόπουλο στόπερ. Ζέκα και Αγγελόπουλος οι αμυντικοί χαφ.

Μπροστά τους οι Νίνης, Πέτριτς και στην επίθεση ο Μπεργκ με τον Καλτσά. Εκτός διπλού έμεινε ο Πράνιτς, καθώς ο Αναστασίου του κάνει συντηρητική διαχείριση αυτό το καλοκαίρι. Νικητές ήταν οι παίκτες με τα πορτοκαλί φανελάκια, καθώς επικράτησαν 1-0. Σκόρερ ο Νίκος Καλτσάς που... άνοιξε λογαριασμό σε μια φάση που δεν «μύριζε» γκολ.

Ο Κοτσόλης έκανε λάθος με την μπάλα στα πόδια, ο Καλτσάς κυνήγησε την φάση μέχρι τέλους-όπως ζητά ο Αναστασίου- την έκλεψε και σε κενό τέρμα την έστειλε στο πλεκτό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά την προετοιμασία, δεν είναι καθόλου ψαρωμένος και αν συνεχίσει έτσι, βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για βασικός στα πρώτα ματς της σεζόν.

Tέλος, στο φιλικό κόντρα στην Άρνεμ αναμένεται να χρησιμοποιηθούν όλοι εκτός από τους Εσιέν, Θελάντερ, Στιλ και Πράνιτς.

Μετα το διπλό το μενου είχε στημένες φάσεις με το φαρμακερο πόδι του Λουντ να ξεχωρίζει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα