Νενέ: «Θα παίζω στον Ολυμπιακό»

Νενέ: «Θα παίζω στον Ολυμπιακό»

Αντώνης Σαούλης
Νενέ: «Θα παίζω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Νενέ αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως συμφώνησε με τον Ολυμπιακό γιατί ήθελε να παίξει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διετές συμβόλαιο θα υπογράψει ο 33χρονος Βραζιλιάνος.

Και η είδηση έσκασε από την Βραζιλία. Ο Νενέ μιλώντας σε τηλεοπτικά σταθμό στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή «Esporte Fantastico» αποκάλυψε πως θα συνεχίσει στην καριέρα του στον Ολυμπιακό, στην ουσία επιβεβαιώνοντας όσα γράψαμε από την Παρασκευή 26 Ιουνίου!

«Η επιθυμία μου ήταν ν' αγωνιστώ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ετσι επέλεξα τον Ολυμπιακό» είπε ο Νενέ αποκαλύπτοντας την πρώτη... βόμβα των «ερυθρόλευκων» για το καλοκαίρι!

Αν και ήταν γνωστό εδώ και αρκετές μέρες πως ο Ολυμπιακός και Νενέ είναι σε ανοιχτή γραμμή (μάλιστα οι Γάλλοι επέμεναν πως οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και φαίνεται ότι είχαν δίκιο) από πλευράς «ερυθρολεύκων» δεν προέκυπτε το παραμικρό. Και για τον Βραζιλιάνο και γενικά για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ομως ήρθε ο ίδιος ο Νενέ ο οποίος το αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή (παίζοντας τένις μάλιστα με τον παρουσιαστή)! Ετσι μια... υπόθεση που είχε ψάξει ο Ολυμπιακός το 2013 (όταν και η Αλ Γκαράφα τον είχε αγοράσει από την Παρί) ήρθε να την «κλείσει» τώρα. Ο 33χρονος Νενέ μετά τον Πουλίδο φαίνεται να είναι η επόμενη μεταγραφή των «ερυθρολεύκων», όπως τόνισε ο ίδιος.

Ο Νενέ ο οποίος έχει ήδη αγωνιστεί στις Παουλίστα, Παλμέιρας, Σάντος (στην Βραζιλία), Μαγιόρκα, Αλαβές, Θέλτα, Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν, Αλ Γκαράφα και Γουέστ Χαμ θα φορέσει και τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Το εκπληκτικό με τον Νενέ είναι ότι έχει μόλις τέσσερις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ (όλες με την Παρί την σεζόν 2012/13) και γι' αυτό φαίνεται να επέλεξε και τον Ολυμπιακό, όπως άλλωστε το τόνισε ο ίδιος.

Οσο για την τελευταία του σεζόν; Η αλήθεια είναι πως δεν είχε πολλές συμμετοχές με την Γουέστ Χαμ. Ο Βραζιλιάνος άφησε το Κατάρ για την Πρέμιερ Λιγκ τον Γενάρη αλλά αγωνίστηκε μόλις σε οκτώ παιχνίδια (όλα ως αλλαγή). Συνολικά μέχρι στιγμής στην καριέρα του ο Βραζιλιάνος έχει παίξει σε:

142 παιχνίδια στην Ligue1 (55 γκολ και 46 ασίστ)
124 παιχνίδια στην La Liga (21 γκολ και 7 ασίστ)
30 παιχνίδια στο UEFA και στο Europa (6 γκολ και 5 ασίστ)
4 παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ (1 ασίστ)
8 παιχνίδια στην Premier League



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα