Το «πράσινο»... magic bus!

Το «πράσινο»... magic bus!

Νίκος Αθανασίου
Το «πράσινο»... magic bus!

bet365

Την μισή Ευρώπη διέσχισε το πούλμαν του Παναθηναϊκού, το οποίο βρισκόταν στην Ολλανδία από την Τετάρτη για να υποδεχθεί την αποστολή του «τριφυλλιού»! ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Νίκος Αθανασίου.

Τα φώτα μπορεί να πέφτουν στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στην Ελλάδα άντε και στους προέδρους. Σε κάθε κλαμπ, όμως, υπάρχουν και οι αφανείς ήρωες που φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου, εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για τις λεπτομέρειες που στο τέλος της ημέρας κάνουν την διαφορά στο κλίμα και την οργάνωση.

Σημαντικός «κρίκος» αυτής της αλυσίδας είναι και ο οδηγός του «τριφυλλιού», ο Ηλίας Λυμπερόπουλος που διέσχισε την μισή Ευρώπη για να φτάσει στην Ολλανδία και να υποδεχθεί στο Ντίσελντορφ την αποστολή του «τριφυλλιού».

Το πούλμαν με το σήμα του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από την Αθήνα την Δευτέρα και αφού «έγραψε» 1500 χιλιόμετρα έφτασε στην... βάση του «Bilderberg Hotel» το βράδυ της Τετάρτης, μεταφέροντας και αρκετά μεγάλο κομμάτι του εξοπλισμού της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα