«Θέλω να έρθω, αλλά…»

«Θέλω να έρθω, αλλά…»

Νίκος Αθανασίου
«Θέλω να έρθω, αλλά…»

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Νάνο, έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει τα «πράσινα» ενώ ο Ισπανός μπακ τον… ψήνει σε καθημερινή βάση.

Μετά τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο που πήγαν μέχρι την Βαρκελώνη για να τον… ψήσουν να πει το «ναι», αφήνοντας στην άκρη τους ενδοιασμούς για την κατάσταση στην Ελλάδα, στην… μάχη για το «si» του Σέρχιο Σάντσεθ έχει μπει και ο Νάνο! Ο Ισπανός μπακ του «τριφυλλιού» διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τον πρώην άσο της Μάλαγα και καθημερινά βρίσκεται σε επαφή με τον συμπατριώτη του.

Ο Σάντσεθ έχει εκφράσει στον Νάνο την θέληση του να φορέσει την φανέλα με το ‘’τριφύλλι’’, έχοντας πειστεί από το ποδοσφαιρικό πλάνο που του παρουσιάστηκε και φυσικά τον ηγετικό ρόλο στην αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, όμως, τον προβληματίζει η κατάσταση στην Ελλάδα. Γεγονός που είναι γνωστό για αυτό και ο Ίβηρας άσος έχει ζητήσει χρόνο να απαντήσει, μέχρι την Δευτέρα.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Νάνο του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν έχει να φοβάται τίποτα. Πως η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν έχει επηρεαστεί καθόλου από τα όσα γίνονται στην χώρα ενώ έχει αναφερθεί και στις εγγυήσεις που έδωσε πρόσφατα η διοίκηση σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Για να δούμε αν το «ψηστήρι» του Νάνο θα παίξει κι αυτό τον ρόλο του στην τελική απόφαση του Σάντσεθ…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα