Στην Τρίπολη η UEFA

Νίκος Τσιώκος
Στην Τρίπολη η UEFA

bet365

Επίσκεψη στην Τρίπολη και στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» πραγματοποίησε την Παρασκευή (3/7) κλιμάκιο της UEFA ενόψει της συμμετοχής του Αστέρα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το... καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ εξασφάλισε φέτος ο Αστέρας και θα δώσει το παρών απευθείας στους ομίλους της δεύτερης διασυλλογικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ενόψει της συμμετοχής αυτής κλιμάκιο της UEFA επισκέφθηκε το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» την Παρασκευή (3/7).

Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας είχαν συζήτηση με αυτούς των Αρκάδων για όλα τα θέματα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν, ώστε να είναι έτοιμο το γήπεδο για τη φάση των ομίλων.

Τέλος, στο γήπεδο του συλλόγου της Τρίπολης έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι της εταιρείας, η οποία έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων στην Ελλάδα, καθώς και του OTE TV, που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης για την επόμενη τριετία.

*Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα