Μάκος και επίσημα στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Μάκος και επίσημα στον Παναιτωλικό

bet365

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και επίσημα ο Γρηγόρης Μάκος, καθώς οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του για τα δύο επόμενα χρόνια.

Όπως γράψαμε και νωρίτερα, ο Παναιτωλικός βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον Γρηγόρη Μάκο και τα πράγματα κύλησαν γρήγορα στην περίπτωσή του. Αυτό διότι το βράδυ της Παρασκευής (3/7) οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτησή του πραγματοποιώντας μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τους.

Ο 28χρονος αμυντικός χαφ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διαρκείας δύο ετών για να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την... περιοδεία σε Γερμανία και Κύπρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

Ο Γρηγόρης Μάκος εντάχθηκε σήμερα στο έμψυχο δυναμικό του Παναιτωλικού υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Έχει αγωνιστεί τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, το Μόναχο 1860 και τα δύο τελευταία χρόνια στην Ανόρθωση. Επίσης, έχει 13 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα.

«Δε δίστασα να πω ''ναι'' στον Παναιτωλικό»

Αφού υπέγραψε το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια», δήλωσε πολύ χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και τόνισε πως δε δίστασε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναιτωλικού, αφού έδειξε εξ' αρχής πόσο πολύ τον ήθελε. «Είμαι πολύ χαρούμενος που σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι, μαζί και το ποδόσφαιρο, βρήκα νέα ποδοσφαιρική στέγη στον Παναιτωλικό.

Είναι μια ομάδα που έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και δεν δίστασα να πω το ''ναι''. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια πόσο σοβαρή και καλά οργανωμένη ομάδα είναι, με όρεξη για επιτυχίες και διακρίσεις, που ταυτίζονται με τις δικές μου», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα