Υπέγραψε ο Βάργκας!

Υπέγραψε ο Βάργκας!

Υπέγραψε ο Βάργκας!

bet365

Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Ρόναλντ Βάργκας αφού έπεσαν οι υπογραφές, «να κερδίσω το πρωτάθλημα» οι πρώτες δηλώσεις του.

Το απόγευμα έφτασε στην Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Ρόναλντ Βάργκας, αργότερα επισκέφτηκε το ΟΑΚΑ και προτού δύσει ο ήλιος υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ κάτι που γνωστοποίησε (και) η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της:

«Η ΑΕΚ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόναλντ Βάργκας. Ο 28χρονος διεθνής Βενεζουελανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας» ενώ ακολουθεί αναφορά στο βιογραφικό του διεθνούς Βενεζουελάνου μεσοεπιθετικού.

«Να κερδίσω το πρωτάθλημα»
Αμέσως μετά τις υπογραφές και την ανακοίνωση, ο Βάργκας μίλησε στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ και είπε τα εξής.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα στην ΑΕΚ, γνωρίζω καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα ήρθα και ελπίζω ότι μπορώ να ανταποκριθώ σε αυτό το υψηλό επίπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες. «Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ από την πρώτη στιγμή για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Για εμένα είναι ένα νέο περιβάλλον και εγώ είμαι που πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Θέλω όλα να γίνουν σωστά από την αρχή και πιστεύω ότι όλα θα εξελιχθούν κατά τον καλύτερο τρόπο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να κερδίσουν τα πάντα και εγώ θέλω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις τους και να βοηθήσω από τη δική μου πλευρά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Με τη βοήθεια του Θεού ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για εμάς. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι όλοι μαζί, από τη μία πλευρά εκείνοι και από την άλλοι εμείς που είμαστε στην ομάδα θα κάνουμε το παν για νίκες σε κάθε παιχνίδι και για το πρωτάθλημα. Ολοι μαζί θέλουμε να τους κάνουμε ευτυχισμένους και για αυτό θα δουλέψουμε».

Το μήνυμα στο Instagram
Πέρα από τις δηλώσεις του στο site της ΑΕΚ, ο Βάργκας έστειλε το μήνυμα του και μέσω του Instagram.

«Εδώ θα μοιραστώ μαζί σας αυτή την εικόνα από τη νέα μου ομάδα. Είναι πολύ ευχάριστη θέση να υπογράφεις εδώ και να είσαι μέρος της ΑΕΚ και αυτής της οικογένειας. Με την εύνοια του Θεού ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μπορούμε να κερδίσουμε τίτλους και θετικά πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GAZZETTA.GR ΣΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤ ΒΑΡΓΚΑΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα