Ηρακλής: Υπέγραψε και ο Στάμου

Ηρακλής: Υπέγραψε και ο Στάμου

Gazzetta team
Ηρακλής: Υπέγραψε και ο Στάμου

bet365

Κάτοικος Μίκρας για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Δημήτρης Στάμου μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Ηρακλής παρουσία του μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη.


Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συμφωνίας με τον ανασταλτικό μέσο και κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Στάμου, για τα επόμενα 3 χρόνια. «Ανυπομονώ να εκπροσωπήσω τα χρώματα της ομάδας και είμαι τόσο ενθουσιασμένος με τις προκλήσεις της σεζόν που έρχεται, είπε ο Στάμου. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς, μα πάνω απ’ όλα τον προπονητή και τον Πρόεδρο που βοήθησαν να αντεπεξέλθουμε την περασμένη περίοδο».

Ο μεγαλομέτοχος των κυανόλευκων» με αφορμή την συμφωνία με την Δημήτρη Στάμου είπε τα εξής: «Μου δίνει μεγάλη χαρά που ο Δημήτρης συνεχίζει να αποτελεί κομμάτι της οικογένειας. Διαθέτει εξίσου εξαιρετική κατοχή και δυνατά πλεονεκτήματα και ικανότητες, κερδίζει τη μπάλα τόσο στο έδαφος, όσο και τον αέρα και είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Ο Δημήτρης είναι από τους τύπους παικτών που γύρω του χτίζεις μία ομάδα. Μπαίνει στο γήπεδο με τρομερό πάθος και με μόνη σκέψη στο μυαλό του τη νίκη, σεβόμενος πάντα το παιχνίδι και τους συμπαίκτες του. Είναι ένα πρότυπο όχι μόνο για την ομάδα του Ηρακλή, αλλά πιστεύω για το ποδόσφαιρο γενικότερα και ευελπιστώ μία μέρα να εκπροσωπήσει και την Εθνική μας ομάδα».

«Μας δίνει μεγάλη περηφάνια το να μπορούμε να έχουμε αναλλοίωτο τον κορμό των παικτών», είπε ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος. «Ο Δημήτρης είναι ένα πραγματικό ταλέντο και τζέντλεμαν. Αποτελεί μέρος της ραχοκοκαλιάς της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα