Αυτούς θέλει ο Μάρκο Σίλβα! (pics & vids)

Αυτούς θέλει ο Μάρκο Σίλβα! (pics & vids)

Αυτούς θέλει ο Μάρκο Σίλβα! (pics & vids)

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έρχεται στην Ελλάδα και μαζί του φέρνει και την λίστα με παίκτες που θα ήθελε να δει στα ερυθρόλευκα. Από τον Σλιμανί στον Μοντέρο!

Ο Σίλβα αρέσκεται στο να συνεργάζεται κυρίως με παίκτες με επιθετικογενή χαρακτηριστικά, ταχύτητα και τεχνική. Στο πέρασμά του από τις Εστορίλ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έχει συνεργαστεί με πολλούς παίκτες. Ποιούς όμως θα ήθελε να φέρει στον Ολυμπιακό εάν και εφόσον μπορούσε; Για αρχή είναι ο Γκονζάλο Σάντος. Παίκτης τον οποίο τον ξέρει πολύ καλά από την Εστορίλ.

Ο 28χρονος Πορτογάλος ύψους 1.85 μέτρων που παίζει στην ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της έως το 2017. Ποδοσφαιριστής που παίζει κυρίως ως αμυντικός χαφ αλλά έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και σε πιο προωθημένο ρόλο στο κέντρο. Πέρυσι στην Κροατία είχε 32 συμμετοχές. Μία άλλη περίπτωση είναι του 27χρονου διεθνούς Κολομβιανού μεσοεπιθετικού, Φρέντι Μοντέρο, τον οποίο τον γνωρίζει από την Σπόρτινγκ.

Με ύψος 1,76 μέτρα ο Μοντέρο παίζει επιτελικός χαφ, δεύτερος κυνηγός αλλά και φορ. Με την Σπόρτινγκ πέρυσι είχε 38 αγώνες, 15 γκολ και 5 ασίστ. Άλλος παίκτης -με τον οποίο έχει δεδομένα ασχοληθεί ο Ολυμπιακός- είναι ο Ισλάμ Σλιμανί. Μία πολύ πιο δύσκολη υπόθεση σε σχέση με τις άλλες δύο. Ο 27χρονος διεθνής Αλγερινός κυνηγός της Σπόρτινγκ.

O Σλιμανί.

Που έχει συμβόλαιο με τους Ίβηρες έως το 2017. Ο Σλιμανί βέβαια έχει πολύ μεγάλη ζήτηση στην ευρωπαϊκή αγορά. Πέρυσι είχε 15 τέρματα σε 33 αναμετρήσεις και 5 ασίστ. Εκτός των άλλων πάντως ότι και εάν γίνει μία μεταγραφή θα την κάνει ο Μάρκο Σίλβα. Του οποίου οι πλέον βασικές επιλογές θα είναι από την αγορά της Ιβηρικής.

Σχετικά με την άμυνα υπάρχουν τρεις επιλογές. Πρόκειται για τους νεαρούς και άκρως χαρισματικούς στόπερ, Πάουλο Ολιβέιρα και Τομπίας Φιγκερέιδο. Ο 23χρονος Πάουλο Ολιβέιρα είναι ένας παίκτης της Σπόρτινγκ, που έχει την ευχέρεια να παίξει και ως δεξιός στόπερ και σαν αριστερός. Έχει συμβόλαιο με την ομάδα έως το 2019 και είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της πατρίδας του.

Ο Φιγκερέιδο.

Την χρονιά που μας πέρασε είχε 40 παιχνίδια στα πόδια του με 3 γκολ και 1 ασίστ. Είναι ένα από τα παιδιά που ανέδειξε ο Σίλβα. Επόμενος στην... λίστα είναι ο Φιγκειρέιδο. Ένας ακόμα νεαρός, ικανός και εξελίξιμος στόπερ που ξεχώρισε χάρις στον 38χρονο προπονητή. Στα 21 του ο Φιγκειρέιδο έχει φτάσει να κοστολογείται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ αν και είναι στόπερ και αμυντικός χαφ! Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 και ανήκει στην επόμενη μεγάλη... χρυσή γενιά των Πορτογάλων παικτών.
Με την Σπόρτινγκ είχε συνολικά (σε πρώτη και Β' ομάδα) 37 ματς, 4 γκολ και 11 ασίστ. Υπάρχει και ο Στίβεν Βιτόρια. Ο 28χρονος στόπερ ύψους 1.95 μ. αν και ανήκει στην Μπενφίκα έχει δοθεί δανεικός στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Είναι κάτοχος πορτογαλικού και καναδικού διαβατηρίου και ο Σίλβα τον ξέρει πολύ καλά και τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση, καθώς έχει δουλέψει μαζί του στην Εστορίλ.
Έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Πόρτο και Μπενφίκα. Ο δανεισμός του Βιτόρια είναι σε ισχύ όμως στην Πορτογαλία αναφέρουν πως θα μπορούσε να σπάσει το συμβόλαιό του για μία ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη. Επίσης για να είμαστε ξεκάθαροι το γεγονός πως αυτοί οι παίκτες αρέσουν στον Σίλβα δεν σημαίνει αυτομάτως πως θα τους κλείσει ο Ολυμπιακός...
* Δείτε εδώ ένα βίντεο για τον Γκονζάλο Σάντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα