Καρλίτος: «Στο υψηλότερο επίπεδο με τον Ηρακλή»

Καρλίτος: «Στο υψηλότερο επίπεδο με τον Ηρακλή»

Gazzetta team
Καρλίτος: «Στο υψηλότερο επίπεδο με τον Ηρακλή»

bet365

Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον Καρλίτος για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με τα «κυανόλευκα» χρώματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Carlos Emanuel Soares Tavares στην ομάδα για δύο χρόνια. Γνωστός ως Carlitos, ο 30χρονος αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο διεθνής με την εθνική ομάδας της χώρας του έρχεται στον Ηρακλή από την ΑΕΛ Λεμεσού».
Ο έμπειρος αμυντικός με δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που γίνομαι μέλος του Ηρακλή. Μετά τη συνάντησή μου με τον προπονητή και τον πρόεδρο ανυπομονώ να συμβάλλω σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο αυτή τη σεζόν».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης με δηλώσεις του για την απόκτηση του Καρλίτος είπε: «Είμαι χαρούμενος που ο Καρλίτος έχει επιλέξει να έρθει μαζί μας και έχει αναγνωρίσει το μεγαλείο του Ηρακλή. Είναι γρήγορος, είναι δυνατός και θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην προσπάθεια που θα κάνουμε για το επόμενο επίπεδο. Ο Καρλίτος είναι ο τύπος του παίκτη που θέλεις να έχεις δίπλα σου όταν μάχεσαι στον αγωνιστικό χώρο και ξέρω ότι θα ενσωματωθεί καλά με την ομάδα, γιατί έχει πολλά κοινά με την ομάδα. Θα σκίσει!»

Ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε τα εξής: «Ένας εντυπωσιακός αμυντικός, ο Carlitos είναι σε θέση να δείξει το ταλέντο του σε πολλές θέσεις και να υποστηρίξει την ομάδα με πολλούς τρόπους. Έχει ενέργεια και πάθος για το παιχνίδι, φέρνει μαζί του την εμπειρία του Europa League και την προσωπικότητα του νικητή. Οι φίλαθλοι θα απολαύσουν το στυλ του παιχνιδιού του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα