Βέροια: «Θα αθωωθούμε»

Βέροια: «Θα αθωωθούμε»

Νίκος Τσιώκος
Βέροια: «Θα αθωωθούμε»

bet365

Στη Βέροια πιστεύουν σε αθώωση, σε ό,τι αφορά την υπόθεση για το ματς με τον Ολυμπιακό, η οποία πήρε νέα αναβολή, αυτή τη φορά για την Τετάρτη (8/7).

Δεν άλλαξε κάτι για τη Βέροια την Πέμπτη (2/7), αφού δε βγήκε ούτε τώρα η απόφαση για το περίφημο, πλέον, παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, και η υπόθεση πήρε νέα αναβολή. Στη «βασίλισσα του Βορρά» πιστεύουν ότι θα αθωωθούν, καθώς τονίζουν ότι θέλουν μία ψήφο για να αθωωθούν και να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα και στα... χαρτιά. Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας περιμένουν την απόφαση από την επόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη (8/7) για να μάθουν αν τελικά θα μπει ένα τέλος σε αυτόν τον... Γολγοθά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα