Μαντσίνι: «Ιντερ για scudetto»

Μαντσίνι: «Ιντερ για scudetto»

Μαντσίνι: «Ιντερ για scudetto»

bet365

Απολύτως ικανοποιημένος από τις κινήσεις της διοίκησης στις μεταγραφές είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του.

Η τελευταία σεζόν έκλεισε με απογοήτευση για τους Νερατζούρι αλλά η νέα αρχίζει με ενθουσιασμό λόγω των αλλαγών στο ρόστερ. Η μεταγραφική περίοδος, βέβαια, έχει... πολύ δρόμο ακόμη αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι προς το παρόν έχουν γίνει καλές κινήσεις. Πόσο καλές; Κατά τον Μαντσίνι, τόσο ώστε να μην έχει κανένα θέμα να πει ξεκάθαρα τον στόχο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας.

«Είμαστε η Ιντερ και ο στόχος είναι πάντα το μάξιμουμ. Ξέρουμε ότι δεν ξεκινάμε ως φαβορί αλλά είμαστε εδώ για να καλύψουμε την απόσταση που μας χωρίζει από την Γιουβέντους, η οποία κυριαρχεί για τέσσερα χρόνια. Δεν πιστεύω ότι η απόσταση είναι τόσο μεγάλη. Πρέπει να συνεχίσουμε πάνω στον δρόμο που χαράξαμε την περσινή σεζόν», τόνισε ο τεχνικός της Ιντερ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης.

«Μέχρι τώρα έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, η ομάδα είναι αυτή που πρέπει. Πιστεύω ότι ο Κοντογκμπιά μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους μέσους του κόσμου, μπορεί να γίνει όπως ο Ινιέστα ή ο Γιάγια Τουρέ. Η Ιντερ έδωσε πολλά λεφτά αλλά τα έδωσε για έναν ποδοσφαιριστή που θα είναι από τους πιο σημαντικούς».

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με τα σενάρια για τον Σαλάχ, τον Γιόβετιτς ή τον Πέρισιτς της Βόλφσμπουργκ, ο «Μάντσιο» είπε ότι «ο Σαλάχ είναι καλός αλλά δεν του έχω μιλήσει. Δεν έχω μονάδες στο κινητό... Για τον Πέρισιτς ξέρω ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Βόλφσμπουργκ, δεν ξέρω αν υπάρχουν και με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Γιόβετιτς. Οπως και να έχει, θα συνεχίσουμε με άμυνα τεσσάρων, το κέντρο μας θα είναι πάντα με τρεις και από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο 4-3-3 ή στο 4-3-1-2».

Τέλος, ο προπονητής της Ιντερ ρωτήθηκε και για τον πρώην συνεργάτη Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος φέτος θα είναι αντίπαλος στο Derby della Madonnina.

«Χαίρομαι για τον Σίνισα, για το γεγονός ότι είναι στον πάγκο της Μίλαν. Χαίρομαι για το γεγονός ότι οι Ιντερ και Μίλαν μπορούν να αποκτήσουν ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Ελπίζω ο Μιχαΐλοβιτς να τα πάει καλά αλλά θα τερματίσει πίσω μας».

 

SERIE A Τελευταία Νέα