«Ήρθα για την ΑΕΚ»! (pics)

«Ήρθα για την ΑΕΚ»! (pics)

«Ήρθα για την ΑΕΚ»! (pics)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργκας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ - «Θα μιλήσουμε για να τελειώσουμε», είπε και κατευθύνθηκε στο ΟΑΚΑ.

Τα τυπικά απομένουν, πλέον, για να ντυθεί και επισήμως στα Κιτρινόμαυρα ο Βάργκας. Ο 28χρονος άσος από τη Βενεζουέλα έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με την Ενωση μετά τις διαπραγματεύσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με τους μάνατζερ του στη Βουλγαρία και άπαντες περίμεναν το τέλος των υποχρεώσεων του στο Κόπα Αμέρικα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής ο Βάργκας βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την σύντροφο του (φωτο από Ελ. Βενιζέλος) -με τον Μιλοβάνοβιτς να είναι επί της υποδοχής- και σειρά θα πάρουν οι ιατρικές εξετάσεις και οι υπογραφές στο συμβόλαιο.

«Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και σου δίνει κίνητρο για να αγωνιστείς σε αυτή, νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στην Αθήνα ο Βάργκας, ο οποίος, όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν θα μπει στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη μέρα της καθώς θα πάρει άδεια κάποιων ημερών λόγω Κόπα Αμέρικα. Κατά την αποχώρηση του από το αεροδρόμιο, μάλιστα, πήρε στα χέρια του και ένα t-shirt της ORIGINAL 21 από οπαδούς της Ενωσης που ήταν εκεί.

Στη συνέχεια ο διεθνής Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός δήλωσε για το τι θα ακολουθήσει υπογραμμίζοντας πως θέλει να κουβεντιάσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal:

«Προς το παρόν είμαι κουρασμένος από το ταξίδι, θέλω να μιλήσω με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να τελειώσουμε. Έχω την επιλογή να έρθω στην ΑΕΚ που είναι μια ομάδα που σου δίνει κίνητρο για να παίξεις. Θα μιλήσουμε και μετά θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Έχω ακούσει πολλά για την ΑΕΚ. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και όπως είναι φυσιολογικό έχει φήμη».

Απευθείας στο ΟΑΚΑ
Αμέσως μετά την αποχώρηση του από το αεροδρόμιο, ο Βάργκας με τον Βούλγαρο μάνατζερ του κατευθύνθηκαν προς τα γραφεία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου και θα γίνουν οι τελικές συζητήσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα