Οδηγούνται στα άκρα Φιορεντίνα-Σαλάχ

Οδηγούνται στα άκρα Φιορεντίνα-Σαλάχ

Θοδωρής Βασίλης
Οδηγούνται στα άκρα Φιορεντίνα-Σαλάχ

bet365

Η μη απάντηση του Μοχάμεντ Σαλάχ για το αν αποδέχεται την πρόταση της Φιορεντίνα δεν αποκλείεται να οδηγήσει τις δύο πλευρές στα άκρα και τα δικαστήρια.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετακόμισε στην Φιορεντίνα τον Ιανουάριο με την μορφή δανεισμού στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χουάν Κουαδράδο στην Τσέλσι και με τις εμφανίσεις του (26 συμμετοχές 9 γκολ) εντυπωσίασε τους πάντες.

Για τον λόγο αυτό η Φιορεντίνα αποφάσισε να κάνει χρήση του δικαιώματος να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή έναντι του ποσού των 18 εκατ. ευρώ όπως προέβλεπε η συμφωνία με την Τσέλσι.

Επίσης, οι «βιόλα» είχαν την δυνατότητα να ανανεώσουν τον δανεισμό του μέχρι τις 31 Δεκμεβρίου προσφέροντας το ποσό του ενός εκατ. ευρώ στους «μπλε», (και στη συνέχεια να κάνουν χρήση της οψιόν αγοράς), αλλά και οψιόν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να αρνηθεί την επέκταση του δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Η απάντηση του Σαλάχ στους ανθρώπους της Φιορεντίνα δεν ήρθε ποτέ με τον ιταλικό σύλλογο να καταθέτει το 1 εκατ. ευρώ και να επεκτείνει τον δανεισμό του στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην πλευρά του παίκτη ότι τον περιμένει να εμφανιστεί στις 13 Ιουλίου για προετοιμασία.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει απαντήσει με τον μάνατζέρ του να υποστηρίζει ότι ο πελάτης του μιλάει και με άλλες ιταλικές ομάδες. Αν τελικά δεν βρεθεί λύση η Φιορεντίνα θα κινηθεί νομικά.

 

SERIE A Τελευταία Νέα