Μαντούρο: «Ευτυχώς... φύγαμε από την Ελλάδα»

Μαντούρο: «Ευτυχώς... φύγαμε από την Ελλάδα»

Κώστας Ζάλιαρης
Μαντούρο: «Ευτυχώς... φύγαμε από την Ελλάδα»

bet365

Ανακουφισμένος που για μερικές μέρες θα βρίσκεται με τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και αποφεύγει την προβληματική, όπως χαρακτήρισε, κατάσταση στην Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Χέντβιγκες Μαντούρο.

Ο Ολλανδός αμυντικός του «δικεφάλου του βορρά» μίλησε στην «telegraaf.nl» για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευτυχώς για λίγες μέρες θα λείπουμε από την προβληματική κατάσταση στην Ελλάδα. Όλη την ημέρα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους υπέρμαχους και τους αντιπάλους της συμφωνίας. Οι απεργίες και οι αντιδράσεις διαδέχονται η μια την άλλη. Από την ημέρα που έκλεισαν οι τράπεζες, δεν μπορεί ο κόσμος να πάρει χρήματα, εκτός από ένα ποσό με κάρτα.

Είδα ηλικιωμένους να περιμένουν ώρες ολόκληρες κάτω από τον ήλιο για να πάρουν 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Εγώ δεν έχω πρόβλημα γιατί έχω ξένη κάρτα, όμως οι Έλληνες συμπαίκτες μου μπορούσαν να βγάζουν μονάχα 60 ευρώ την ημέρα. Αν χειροτερεύσει η κατάσταση, τότε η ομάδα θα χρειαστεί να διαχειριστεί μια δύσκολη κατάσταση και να κάνει κάποιες συμφωνίες. Η αλήθεια είναι ότι στο δρόμο βλέπεις από έναν καλά αμειβόμενο ποδοσφαιριστή μέχρι ένα παιδί που πεινάει... Πρέπει να βρεθεί λύση άμεσα για την Ελλάδα...».

Όσο για το δικό του μέλλον στον ΠΑΟΚ, ο Χέντβιγκες Μαντούρο ανέφερε: «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και με θέλουν. Με τον νέο προπονητή, αυξάνονται και οι πιθανότητές μου να παίζω όσο μπορώ περισσότερο εφόσον είμαι υγιής. Πάντως, δεν έχω κανένα πρόβλημα και με τον μισθό μου γιατί πληρώνομαι κανονικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα