Στην τελική ευθεία του Νενέ

Στην τελική ευθεία του Νενέ

Gazzetta team
Στην τελική ευθεία του Νενέ

bet365

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έρθει στην χώρα μας ο Νενέ για να μπει στην τελική ευθεία η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η μετεγγραφή του Νενέ είναι στην τελική ευθεία. Ο Βραζιλιάνος, ίσως είναι στην χώρα μας τις επόμενες μέρες ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές έχουν ήδη έρθει σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο. Μάλιστα, ανάλογα και της έκβασης του δημοψηφίσματος, ο 33χρονος ίσως έρθει στην Ελλάδα και τη Δευτέρα για να οριστικοποιηθεί η μετακίνησή του στο Λιμάνι.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο παίκτης είναι σκεπτικός στο να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα λόγω της κατάστασης που επικρατεί, αλλά οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας έσπευσαν να τον καθησυχάσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα