Κατάντια, αηδία και αντίο Ελλάδα...

Κατάντια, αηδία και αντίο Ελλάδα...

Κατάντια, αηδία και αντίο Ελλάδα...

bet365

Ο Τάσος Νικολογιάννης νοιώθει αηδία με αυτά που βλέπει να γίνονται στην Ελλάδα, που μοιάζει με τον Τιτανικό και είναι σίγουρος, ότι θα βρει στο παγόβουνο. Στέκεται στις ευθύνες που έχουν όλοι για την κατάντια της χώρας και πιστεύει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, ενώ κάνει αναφορά και στις συζητήσεις επιπέδου δαπέδου , που γίνονται με πρωταγωνιστές πολιτικούς και δημοσιογράφους.

Ζούμε τις πιο μαύρες ημέρες τουλάχιστον από τότε, που γεννήθηκα. Ζούμε στιγμές, πρωτόγνωρες, βλέπουμε την Ελλάδα να έχει χωριστεί στα δύο . Ο ένας να θέλει να βγάλει το μάτι του άλλου και πολύ φοβάμαι, ότι τα ….χειρότερα έρχονται. Τίποτα δεν έχουμε δει ακόμα. Οι σειρές στα ΑΤΜ και στις τράπεζες είναι το λιγότερο , το περισσότερο έρχεται. Δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί αυτή η χώρα στην κατάσταση που έχει φθάσει. Και μην ακούσω αηδίες του στιλ «φταίνε αυτοί δεν φταίμε εμείς». ΟΛΟΙ φταίνε. Ολοι όσοι έχουν κυβερνήσει τα τελευταία 20 χρόνια αυτή την χώρα μέχρι και σήμερα.

Άλλος λίγο, άλλος πολύ αλλά ΟΛΟΙ έχουν ευθύνη. Και όλοι έχουν πει ψέμματα στον κόσμο, που έχει λαλήσει. Και σωστά έχει τρελαθεί , διότι δεν ξέρει με αυτά που βλέπει σε ποιον να στηριχθεί. Διότι η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει κάποιος πολιτικός από τους σημερινούς, που να σε εμπνέει, να λες ρε παιδί μου, ότι αυτός ναι θα σώσει την χώρα.

Η Ελλάδα μοιάζει με τον Τιτανικό, που πάει ολοταχώς στο παγόβουνο. Και δεν νομίζω, ότι θα γλιτώσει την σύγκρουση ανεξάρτητα τι θα γίνει την Κυριακή. Η χώρα έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες και οι καλές ημέρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μιλάγαμε με τον φίλο μου τον Θοδωρή το μεσημέρι και συμφωνήσαμε, ότι νοιώθουμε πως ζούμε έναν εφιάλτη και κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε και θα λέμε, ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Δυστυχώς δεν είναι όνειρο , είναι πραγματικότητα. Και το χειρότερο από όλα είναι ότι ο λαός έχει διχαστεί.

Εχει φανατιστεί σε βαθμό, που φοβάμαι πολύ για το τι θα γίνει το βράδυ της Κυριακής, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Και βλέπουμε στα κανάλια πολιτικούς , βουλευτές και δημοσιογράφους να κάνουν συζητήσεις σε επίπεδο δαπέδου. Να τσακώνονται, να φωνάζουν, να ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές των άλλων και να τους κατηγορούν για αυτό, λες και είναι σε τραστ εκπομπή. Κατάντια, αηδία .Και όλα αυτά στον βωμό ενός δημοψηφίσματος.

Βαρέθηκα , κουράστηκα, τους σιχάθηκα όλους. Δεν αντέχω άλλο. Πάει η Ελλάδα, που ξέραμε. Αυτή πέθανε. Τώρα θα γνωρίσουμε μία άλλη Ελλάδα. Αλλά μην βγάζουμε και εμείς οι πολίτες της χώρας την ουρά μας απέξω. Εμείς ψηφίζαμε όλα αυτά τα χρόνια, εμείς επιλέξαμε όλους αυτούς που τα έκαναν σκατά και έχουμε πτωχεύσει ήδη όπως σωστά έγραψε και ο Μιχάλης Τσόχος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης

Το σαράκι της δημοσιογραφίας του μπήκε από πιτσιρικάς, όταν γύρναγε από το σχολείο και άκουγε τις περιγραφές αγώνων στο ραδιόφωνο έλεγε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία. Άρρωστος Παναθηναϊκός έγινε από τον πατέρα του και αρχισε από μικρός να πηγαίνει στα γήπεδα. Όταν τελείωσε την φοίτησή του στο εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας το όνειρό του ήταν κάποια μέρα να ασχοληθεί με το ρεπορτάζ της αγαπημένης του ομάδας. Η αρχή της καριέρας του έγινε από τα χαμηλά ρεπορτάζ στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Τότε μεγάλο σχολείο, θυμάται πλέον με θλίψη αυτή την εφημερίδα και πως την οδήγησαν στον αφανισμό αυτοί που την διοικούσαν. Αφού πέρασε από ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β' Εθνικής, διαιτησίας το καλοκαίρι του 1986 έγινε το όνειρό του πραγματικότητα και ανέλαβε το ρεπορτάζ Παναθηναϊκού. Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» , πήγε στο SPORTIME και μετά στην SPORTDAY όπου δουλεύει μέχρι σήμερα.

Σταθμός για την καριέρα του ήταν η συνεργασία του με τον Novasport fm από το 2000. Όπως λέει χαρακτηριστικά , μέχρι τότε δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, από τότε τον έμαθε σταδιακά πολύς κόσμος. Είναι άρρωστος με την δημοσιογραφία και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς να ψάχνει το ρεπορτάζ.