ΠΑΕ Κέρκυρα: «Προϊόν πλάνης η εισήγηση της ΕΕΑ»

Gazzetta team
ΠΑΕ Κέρκυρα: «Προϊόν πλάνης η εισήγηση της ΕΕΑ»

bet365

Με επίσημη ανακοίνωση η ΠΑΕ Κέρκυρα, ξεκαθαρίζει πως η εισήγηση της ΕΕΑ είναι προϊόν πλάνης, ενώ ο ίδιος ο Ίσσαρης δήλωσε πως είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον της απόφασης.

Σε έντονο ύφος ήρθε η απάντηση της Κέρκυρας, στην εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό της ομάδας λόγω εικονική μεταβίβασης των μετοχών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας φόβος για την ομάδα και ότι πρόκειται για προϊόν πλάνης...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με απορία πληροφορηθήκαμε την απόφαση – εισήγηση της ΕΕΑ περί εικονικότητας της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας μας.

Εκείνο που θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση, είναι ότι θεωρούμε πως η συγκεκριμένη απόφαση – εισήγηση είναι προϊόν πλάνης, κάτι το οποίο θα αποδειχτεί περίτρανα κατά τα επόμενα στάδια εκδίκασης της υπόθεσης.

Τονίζουμε προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και όχι μόνο, ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας, αφού έχουμε τη βεβαιότητα και την πεποίθηση πως η οριστική δικαίωσή μας θα έλθει πολύ σύντομα».

Ίσσαρης: «Είμαι ο μεγαλομέτοχος, με θίγει αυτή η απόφαση»

Επίσημη θέση πήρε μέσω της ιστοσελίδας της Κέρκυρας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Αθανάσσιος Ίσσαρης. Ο επιχειρηματίας, μεταξύ άλλων τόνισε πως προσκόμισε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι ο πραγματικός μέτοχος, ωστόσο η απόφαση ήταν ο υποβιβασμός της ομάδας, κάτι που τον θίγει και είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά κατά της απόφασης αυτής.

Ενώ επίσης, αναρωτιέται πως πριν ένα χρόνο η ΕΕΑ είχε εγκρίνει την μεταβίβαση των μετοχών, κάτι που όπως σας είπαμε από νωρίς είναι και η μεγάλη απορία που υπάρχει στης τάξης της Κέρκυρας!

Αναλυτικά:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα από τον Τύπο την απόφαση της ΕΕΑ περί εικονικής απόκτησης των μετοχής της ΠΑΕ Κασσιώπη από την πλευρά μου.

Παρά το γεγονός ότι εγώ, με προγενέστερη απόφαση της ΕΕΑ, αναγνωρίστηκα ως μέτοχος της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι παρευρέθηκα στην εκδίκαση της υπόθεσης από την ΕΕΑ και σε όλους τους τόνους τόνισα ότι εγώ είμαι ο κύριος μέτοχος της ΠΑΕ, παρά το γεγονός ότι προσεκόμισα όλα τα στοιχεία (τραπεζικά, εξτρέ κ.λπ.), τα οποία μου ζητήθηκαν και με τα οποία αποδεικνύεται ότι εγώ είμαι και όχι κάποιος άλλος, είμαι ο πραγματικός μέτοχος, εντούτοις εκδόθηκε η παραπάνω απόφαση.

Επειδή, όπως είναι προφανές, αν και προσεκόμισα ό,τι μου ζητήθηκε, εκδόθηκε η συγκεκριμένη απόφαση, η οποία με θίγει, όχι μόνο ως άνθρωπο, αλλά και ως επιχειρηματία, επιφυλασσόμενος για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματός μου, είμαι απόλυτα σίγουρος για τη δικαίωση, τόσο τη δική μου, όσο και της ομάδας μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα