Στη λίστα και ο Βαν Ντάμ

Στη λίστα και ο Βαν Ντάμ

Νίκος Μαρούδας
Στη λίστα και ο Βαν Ντάμ

bet365

Ο Σέρχιο Σάντσεθ δεν έχει πάρει ακόμα την τελική του απόφαση, με τον Παναθηναϊκό να εξετάζει και την περίπτωση του 31χρονου αμυντικού της Σταντάρ Λιέγης.

Εν αναμονή της απάντηση του Σέρχιο Σάντσεθ είναι στον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό στόπερ να απαντάει στο «τριφύλλι» την Δευτέρα, μετά το δημοψήφισμα. Οι «πράσινοι», ενώ περιμένουν την απάντησή του ωστόσο, εξετάζουν και τις εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση... όχι του Σάντσεθ.

Μία εξ αυτών είναι και ο Ζιλ Βαν Ντάμ. Ο Βέλγος αμυντικός, αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης και πέρσι ήρθε αντιμέτωπος με τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου οι Βέλγοι πήραν την πρόκριση. Πλέον, το «τριφύλλι» φαίνεται να κοιτάει τον αριστεροπόδαρο αμυντικό ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Αυτό λήγει το καλοκαίρι του 2016, αλλά υπάρχει οψιόν για ανανέωση ακόμα ενός έτους με την Σταντάρ. Μάλιστα, ο ίδιος πριν λίγο καιρό είχε ξεκαθαρίσει σύμφωνα με πληροφορίες στον μάνατζέρ του πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Λιέγης. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός αν αποφασίσει να ασχοληθεί με αυτή την περίπτωση τότε θα πρέπει όπως είναι λογικό να πληρώσει και την ομάδα εκτός από τον ποδοσφαιριστή, κάτι που κάνει δύσκολη αυτή την περίπτωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα