Επίσημα στην Έβερτον ο Ενέν!

Επίσημα στην Έβερτον ο Ενέν!

bet365

Ο Ενέν έκλεισε και επίσημα στην Έβερτον με τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Στο 1 εκατ. ευρώ η οψιόν που θα πληρώσουν οι Άγγλοι στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται στο Νησί.

Ποδοσφαιριστής της Έβερτον και επίσημα είναι ο νεαρός Βέλγος διεθνής, Ενέν. Όπως αναμενόταν και είχαμε επισημάνει ο ατζέντης του, Κριστόφ Ενροτό, έψαχνε εδώ και ημέρες ομάδα στην Αγγλία για τον Νταβίντ Ενέν, έχοντας σαν πρώτο στόχο πάντα την Έβερτον. Τελικώς ο παίκτης έκλεισε εκεί και ανακοινώθηκε για τρία χρόνια. Σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ οι ερυθρόλευκοι θα εισπράξουν 1 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή αυτή. Η Έβερτον πάντως δεν ανακοίνωσε τίποτα για το ποσό που δαπανήθηκε.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε το πόσο χαρούμενος είναι που θα συνεχίσει στην Έβερτον. Συμπλήρωσε πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και ότι μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί εκεί. Επίσης πως για έναν νεαρό παίκτη είναι ότι καλύτερο η Έβερτον, που ποντάρει πάνω σε ταλέντα, τα βελτιώνει και τα αναδεικνύει για τα καλά. Ο Ενέν είχε δοθεί πέρυσι δανεικός στην αγγλική ομάδα. Αρχικά ήταν να μείνει εκεί. Μετά τα δεδομένα άλλαξαν και φαινόταν πως θα γύριζε στον Ρέντη.

Τελικώς όμως θα παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ. Φυσικά ο Ολυμπιακός με τον Κριστόφ Ενροτό δεν μίλησε μόνο για τον Ενέν. Μίλησε και μιλάει και για τον Κέβιν Μιραλάς αλλά και για τον Λούκα Μιλιβόγιεβιτς καθώς και για διάφορες άλλες υποθέσεις. Είναι εξάλλου ένας από τους ατζέντηδες με τους οποίους συνεργάζεται πολύ στενά ο πειραϊκός σύλλογος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα