Παναθηναϊκός: Και τώρα προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Και τώρα προετοιμασία

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Και τώρα προετοιμασία

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στην Ελλάδα και την Πέμπτη αναχωρεί για Ολλανδία. Αναλυτικά η αποστολή.

Την τελευταία του προπόνηση επί Ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης, ο Παναθηναϊκός στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Όλοι οι «πράσινοι» έκαναν καρδιολογικές και αιματολογικές εξετάσεις, ενώ οι Κοτσόλης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπεργκ, Λουντ, Πράνιτς, Λαγός, Καρέλης, Νίνης, Ζέκα και Εσιέν υποβλήθηκαν και σε εργομετρικά τεστ.

Ο τελευταίος ακολούθησε το προγραμματισμένο ατομικό του πρόγραμμα ενώ ο Στιλ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Παράλληλα, ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν την Παρασκευή στις 13:25 αεροπορικώς για τη Γερμανία και το Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς για την Ολλανδία και το Όστερμπεκ, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της φετινής προπετοιμασίας.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού έχουν συμπεριληφθεί οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Βέμερ, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Θελάντερ, Χουχούμης, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα