Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων στην Τουρκία (pic)

Θοδωρής Βασίλης
Επιθεώρηση των εγκαταστάσεων στην Τουρκία (pic)

bet365

Ο Πανιώνιος θα λάβει μέρος σε φιλικό τουρνουά στην Τουρκία και οι άνθρωποί του βρίσκονται στην γειτονική χώρα για να επιθεωρήσουν τις εγκαταστάσεις.

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στο Αφιόν Καραχισάρ, βρίσκονται από την Τρίτη, ο τεχνικός διευθυντής του Πανιωνίου, Αντώνης Μανίκας και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σουφλέρης.

Ο Ιστορικός έχει δεχτεί πρόσκληση για να συμμετάσχει σε τουρνουά που θα γίνει στην περιοχή, από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου και σκοπός του ταξιδιού τους είναι να επιθεωρήσουν τις γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της πόλης.

Οι δύο άνδρες ξεναγήθηκαν στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά, το οποίο έχει 8 επίσης βοηθητικά γήπεδα, αλλά και στο γυμναστήριο το οποίο θα χρησιμοποιήσει η ομάδα κατά την παραμονή της στο Αφιόν Καραχισάρ.

Μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, θα γίνει ενημέρωση τόσο στην διοίκηση όσο και στο τεχνικό επιτελείο για τα όσα συνάντησαν στην Τουρκία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα