Έφυγε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Έφυγε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Έφυγε για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ

bet365

Με προορισμό το Ντούρβερθ της Ολλανδίας αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ σήμερα το πρωί, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της επόμενης σεζόν. «Χρειαζόμαστε νοοτροπία νικητή» είπε ο Ρικάρντο Κόστα.

Ο «δικέφαλος του βορρά», λόγω και της... καταστροφικής του παρουσίας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, θα πρέπει να παίξει από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ μες στο... κατακαλόκαιρο και για τον λόγο αυτό φεύγει από τις αρχές Ιουλίου για να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη μεγάλη και δύσκολη σεζόν που τον περιμένει...

Η αποστολή θα «πετάξει» μέχρι το Ντίσελντορφ κι από 'κει θα κατευθυνθεί προς το Ντούρβερθ όπου και θα καταλύσει.

Την αποστολή που θα βρίσκεται στην Ολλανδία απαρτίζουν οι: Αθανασιάδης, Γλύκος, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σιαμπάνης, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, Χαρίσης, Γκολάσα, Κόστα, Βίτορ, Μαντούρο, Περέιρα, Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Οι παραπάνω 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν την Πέμπτη (02.07) και τον Εργκούς Κάτσε που θα ταξιδέψει μαζί τους, δυο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Στις 4/7 θα βρεθούν εκεί οι Τζιόλης, Ρατς και Μακ και μια μέρα αργότερα θα φτάσει ο Νομπόα.

Κόστα: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται σωστή νοοτροπία»

Τη νοοτροπία νικητή που πρέπει να υιοθετήσουν στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Ρικάρντο Κόστα κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ανέφερε:

«Είναι μία νέα σεζόν, μία νέα αρχή, με νέο προπονητή και θέλει σωστή νοοτροπία. Να έχουμε νοοτροπία νικητή. Θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τον τίτλο και γενικότερα για να φέρουμε επιτυχίες».

Για τον ελάχιστο χρόνο ξεκούρασης και το γεγονός πως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινούν πολύ νωρίς, τόνισε:

«Δεν με αγχώνει αυτό, γιατί έχουμε ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία μας. Προπονούμαστε ήδη σκληρά, ενώ έχουμε και δύο εβδομάδες προπονήσεων μπροστά μας στην Ολλανδία. Νομίζω θα είμαστε έτοιμοι».

Επί προσωπικού, υποστήριξε: «Είναι διαφορετικό σε σχέση με πέρσι. Φέτος ξεκινάω από τη αρχή και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εχω ψυχολογία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της», ενώ για το φινάλε της περσινής σεζόν και την απογοήτευση που προκάλεσε ο ΠΑΟΚ στους οπαδούς του, στα παιχνίδια των πλέι-οφ, είχε να πει:

«Πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή περίοδο. Εχει φύγει. Τώρα πρέπει να ξεκινήσουμε με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα