«Κράξιμο» Περέιρα σε Εμενίκε!

«Κράξιμο» Περέιρα σε Εμενίκε!

«Κράξιμο» Περέιρα σε Εμενίκε!

bet365

Ο Περέιρα άρχισε τα... δικά του με έντονες παρατηρήσεις σε Εμενίκε, επειδή επικαλέστηκε τραυματισμό στην Φενέρ. Απασχολεί ακόμα ο παίκτης τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους Τούρκους.

Ο Νιγηριανός παραπονέθηκε για πόνους στο πόδι και δεν πήγε στην προπόνηση. Ο Βίτορ Περέιρα όμως δεν τον άφησε έτσι. «Δεν μπορείς απλώς να λες πως έχεις πρόβλημα και να μην έρχεσαι εδώ. Θέλω να σε βλέπω κανονικά στην προπόνηση και από την στιγμή που θα έχεις πρόβλημα δεν θα κάνεις το πρόγραμμα της ομάδας αλλά ατομικό. Ότι δικαιολογίες ή... ενστάσεις ή ότι άλλο έχεις θα το λες πρώτα σε μένα και μόνο σε μένα και μετά θα αποφασίζω εγώ», του τόνισε ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρ σύμφωνα με τα τουρκικά media. Ο Εμάνουελ Εμενίκε φέρεται να τον άκουσε δίχως να αντιδράσει και μετά ακολούθησε το πρόγραμμά του. Στην γειτονική μας χώρα πάντως επιμένουν πως ο έμπειρος φορ απασχολεί ακόμα τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα