Παραμένει προπονητής της Καλλονής ο Βλάχος!

Νίκος Τσιώκος
Παραμένει προπονητής της Καλλονής ο Βλάχος!

bet365

Το συμβόλαιο του Βαγγέλη Βλάχου με την Καλλονή εξακολουθεί να ισχύει, ώστε να είναι ακόμα προπονητής του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Μπορεί στην Καλλονή να έχουν αποφασίσει τη μη συνέχιση της συνεργασίας τους με τον Βαγγέλη Βλάχο, ωστόσο το συμβόλαιό του παραμένει σε ισχύ. Κάτι που σημαίνει ότι εξακολουθεί να είναι ο πρώτος προπονητής του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Παρά ταύτα, οι άνθρωποι της ομάδας αιφνιδιάστηκαν με την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Λέσβου, καθώς ξεκίνησε η νέα σεζόν με τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Πάντως, ο Βλάχος έκανε απλά το καθήκον του, με την ΑΕΛΚ να προορίζει για νέο τεχνικό τον Θαλή Θεοδωρίδη, που ήταν βοηθός του, και βοηθό τον Δημήτρη Γαβαλά από την Κ20.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι δε θα αλλάξει κάτι στην απόφαση των νησιωτών, με την τοπική ιστοσελίδα sportlesvos.gr να αναφέρει ότι ο Βλάχος συναντήθηκε με τον γενικό διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη, όμως χωρίς να βρεθεί η... χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα