ΠΑΟΚ: Αύριο οι υπογραφές με Όλσεν

ΠΑΟΚ: Αύριο οι υπογραφές με Όλσεν

ΠΑΟΚ: Αύριο οι υπογραφές με Όλσεν

bet365

Την Πέμπτη (2/7)αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν. Ο Σουηδός τερματοφύλακας πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ επί εποχής Άρνεσεν αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο (2/7). Ο Ρόμπιν Όλσεν βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (1/7) στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Δικέφαλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας αφού πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια μαζί με τους εκπροσώπους του πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ για τα διαδικαστικά. Τα συμβόλαια θα υπογραφθούν αύριο (2/7) με τον Όλσεν να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Σουηδός τερματοφύλακας στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιποι αποστολή του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα