ΠΑΟΚ: Ποιοι πάνε Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Ποιοι πάνε Ολλανδία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ποιοι πάνε Ολλανδία

bet365

Ανακοινώθηκαν οι ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο (2/7) για την Ολλανδία. Στις 4 του μηνός θα επιστρέψουν οι Τζιόλης, Ράτς και Μακ, ενώ στις 8 ο Νομπόα.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν η τελευταία επί ελληνικού εδάφους μέχρι τουλάχιστον τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.
Η προπόνηση αφιερώθηκε στην τακτική, ενώ για… τελείωμα υπήρξε τρέξιμο σε υψηλή ένταση. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε αυτούς που θα ταξιδέψουν αύριο για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και είναι οι εξής: Αθανασιάδης , Γλύκος , Κίτσιου , Κωνσταντινίδης , Κοροβέσης, Παπαγιαννόπουλος , Πούγγουρας , Κ. Σαββίδης , Σαλπιγγίδης , Σιαμπάνης, Σκόνδρας , Τζαβέλλας , Χαρίσης, Γκολάσα , Κόστα , Βίτορ , Μαντούρο , Περέιρα , Λούκας, Μελίσσας, Μυστακίδης, Πέλκας, Μάρτενς.

Οι παραπάνω 23 ποδοσφαιριστές θα συναντήσουν αύριο και τον Εργκούς Κάτσε που θα ταξιδέψει μαζί τους, δυο μέρες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.
Επίσης στο Doorwerth είναι προγραμματισμένο να βρεθούν στις 4 Ιουλίου οιΤζιόλης , Ρατς και Μακ και στις 8 Ιουλίου ο Κρίστιαν Νομπόα .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα