Οι πλέον κρίσιμες ώρες για Σίλβα (pic)

Οι πλέον κρίσιμες ώρες για Σίλβα (pic)

Οι πλέον κρίσιμες ώρες για Σίλβα (pic)

bet365

Ο Σίλβα παραμένει στον... αέρα και η Σπόρτινγκ μέσω του Ντε Καρβάλιο θα πάρει απόψε το βράδυ επίσημα θέση για το τι θα γίνει. Κανονικά στο πόστο του ο Ζέσους, που παρουσιάστηκε!

Ημέρα κρίσης στην Πορτογαλία για τον 38χρονο Σίλβα. Η Σπόρτινγκ δεν έχει ακόμα λύσει επίσημα την συνεργασία της μαζί του και όλοι αναμένουν με αγωνία για το τι θα συμβεί. Μαζί και ο Ολυμπιακός που περιμένει τον Μάρκο Σίλβα για να πιάσει και τυπικά δουλειά στο Λιμάνι. Την Τετάρτη οι άνθρωποι της Σπόρτινγκ ενημέρωσαν πως ο εν λόγω τεχνικός δεν έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο και ενώ κυκλοφόρησε και το σενάριο πως θα διατηρηθεί στο υπάρχον τεχνικό τιμ! Ο Ζόρζε Ζέσους πήγε κανονικά στην... πρώτη του συλλόγου και μάλιστα παρουσιάστηκε ως ο νέος τεχνικός ενώ ο πρόεδρος, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, δεσμεύτηκε πως αργά το βράδυ της Τετάρτης θα τοποθετηθεί δημόσια για το τι θα ισχύσει για τον Σίλβα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα