Σισέ: «Νιώθω πίκρα που δεν σηκώνουν το τηλέφωνο!» (gTV)

Σισέ: «Νιώθω πίκρα που δεν σηκώνουν το τηλέφωνο!» (gTV)

bet365

Ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στo gTV, κάνει τον απολογισμό καριέρας, εκφράζει την πικρία του για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρεται στην συνάντηση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο των εμφανίσεων του ως dj επί ελληνικού εδάφος σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην κάμερα του gTV, εκφράζει την απογοήτευση του για το γεγονός πως τόσο ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος αλλά και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου δεν απαντούν στις τηλεφωνικές κλήσεις του, για πρώτη φορά αναφέρεται στη συνάντηση του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη στο Μονακό, ενώ εξήγησε τι συνέβη πριν από 2,5 χρόνια όταν προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Γκαράφα (Κατάρ) και όχι στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο των Στίβεν Τζέραρντ, Ράφα Μπενίτεθ, σχολίασε την μεταγραφή του φίλου του Μάικλ Εσιέν στον Παναθηναϊκό, ενώ θυμήθηκε τα επεισόδια στο «Καραϊσκάκη»

*Ο Τζιμπρίλ Σισέ την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα ανέβει στα decks του «Ακρωτηρίου». Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα βρίσκεται στην Μύκονο στα decks του Monarch στο Καλό Λιβάδι. Εκεί θα παίξει μουσική στο Sunset Party αφού παίξει Beach Volley στο κανονισμένο ετήσιο celebrity τουρνουά για την W.I.Ν. HELLAS (16.30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα