Γράφουν για ΑΕΚ και Ρούιτερ!

Γράφουν για ΑΕΚ και Ρούιτερ!

Γράφουν για ΑΕΚ και Ρούιτερ!

bet365

Oλλανδικό δημοσίευμα σημειώνει για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 28χρονο τερματοφύλακα της Ουτρέχτη...

Στην ολλανδική ιστοσελίδα «voetbalzone.nl» φιλοξενήθηκε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ρόμπιν Ρούιτερ που αγωνίζεται στην Ουτρέχτη.

«H AEK έχει επικοινωνήσει με τον ατζέντη του Ρούιτερ και παρουσιάζεται έτοιμη να καταθέσει προσφορά στην Ουτρέχτη», ενώ θυμίζει σχετικά πως η Ένωση είχε ενδιαφερθεί και ασχοληθεί ζεστά με την υπόθεση του Μούλντερ.

Αναφορά γίνεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και στον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος Ολλανδός τερματοφύλακας δεσμεύεται πάντως με συμβόλαιο με την Ουτρέχτη έως το καλοκαίρι του 2017 (γι' αυτό άλλωστε σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει προσφορά στην ολλανδική ομάδα, διαφορετικά θα ανέφεραν πως είναι ελεύθερος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα