Ηρακλής: Αναχωρεί για τον Καναδά

Ηρακλής: Αναχωρεί για τον Καναδά

Ηρακλής: Αναχωρεί για τον Καναδά

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αναμένεται ν' αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη με προορισμό τον Καναδά. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής θα επιστρέψει λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο (4/7) θα αναχωρήσει για το Τορόντο του Καναδά ο Σπύρος Παπαθανασάκης. Ο πρόεδρος του Ηρακλή που παρέτεινε για αρκετές ημέρες την παραμονή του στην Ελλάδα, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεις πρέπει να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη. Η επιστροφή του θα γίνει παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Παπαθανασάκης θα ενημερώνεται, όπως γίνεται πάντα, σε καθημερινή βάση από τους συνεργάτες του για τα θέματα της ομάδας, από τα μεταγραφικά θέματα μέχρι και την προετοιμασία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα