Ανανέωσε με Ηλιάδη, Τζάνη ο Πανθρακικός

Ανανέωσε με Ηλιάδη, Τζάνη ο Πανθρακικός

bet365

Στον Πανθρακικό θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν, Ηλιάδης και Τζάνης, που ανανέωσαν και ανακοινώθηκαν επίσημα από την διοίκηση του συλλόγου.

Κάτοικοι Κομοτηνής παραμένουν και για την νέα χρονιά οι Στέλιος Ηλιάδης και Χρήστος Τζάνης, με την διοίκηση του Πανθρακικού να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Ηλιάδη.

Ο γεννημένος στις 3 Ιουνίου του 1986 αμυντικός μέσος αποκτήθηκε από την ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο και στο δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος έκανε συνολικά 10 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη.

Ο γεννημένος 22 Απριλίου του 1985 επιθετικός μέσος ήρθε στην Κομοτηνή τον Ιανουάριο του 2013 κι έκτοτε, σε 2,5 χρόνια, έχει καταγράψει συνολικά με τη φανέλα του Πανθρακικού 79 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει, παράλληλα, και 17 τέρματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα