«Στοπ» Βρέντζου λόγω Μελισσανίδη

Gazzetta team
«Στοπ» Βρέντζου λόγω Μελισσανίδη

bet365

Για ανάμιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη με τα διοικητικά της ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ έκανε λόγο ο Γιάννης Βρέντζος στο περιθώριο του ΔΣ της Superleague για τη χορηγία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας συνεδρίασε την Τρίτη για τη χορηγία του ΟΠΑΠ. Η πρόταση απορρίφθηκε τελικά, με τον Γιάννη Βρέντζο να τοποθετείται κάνοντας λόγο για ανάμιξη του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ και τον ΟΠΑΠ.

«Όλοι γνωρίζουμε την ανάμιξη του Μελισσανίδη με τα διοικητικά της ΑΕΚ, ενώ είναι μέτοχος και στον ΟΠΑΠ, ανεξάρτητα αν φαίνεται ο γιος του κι αυτό δεν είναι συμβατό. Μπορεί να βρεθεί κάποιος και να πει ότι μία ομάδα πήρε διαφήμιση από τον ΟΠΑΠ επειδή ο πρόεδρος της είναι κολλητός του Μελισσανίδη ή κάποιος άλλος ίσως πει ότι αυτό έγινε για να έχει ο τίγρης τον έλεγχο της ομάδας. Και αυτή είναι μία σκέψη που μπορεί να γίνει από τον πιο απλό φίλαθλο» σημείωσε ο Γιάννης Βρέντζος, όπως αναφέρει η Ώρα των Σπορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα