Πουλίδο: «Η Τίγκρες δέχθηκε πως δεν έχω συμβόλαιο»

Δημήτρης Τομαράς
Πουλίδο: «Η Τίγκρες δέχθηκε πως δεν έχω συμβόλαιο»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο αποκάλυψε στα media στο Μεξικό πως η Τίγκρες αναγνώρισε ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών οργάνων πως δεν έχει πλέον ισχύ το συμβόλαιό του με τον μεξικανικό σύλλογο.
Ο διεθνής Μεξικανός κυνηγός σε δηλώσεις του στο Μεξικό τόνισε πως στην ακρόαση του CAS στις 4 Ιουνίου στην Ελβετία ο εκπρόσωπος της Τίγκρες αποδέχθηκε πως δεν υπάρχει πλέον κανένα συμβόλαιο που να δεσμεύει τον παίκτη με τον σύλλογο της χώρας του. «Δεν είμαι σε θέση να σας πω ποιός θα κερδίσει, ούτε ποιός είχε τις πιο πολλές αποδείξεις στο CAS. Όμως όλοι μίλησαν για το τέλος ενός συμβολαίου που δεν υπάρχει.
Είναι κάτι που οι δικηγόροι επίσης αποδέχθηκαν προτού αρχίσει η διαδικασία. Ασχέτως από το ποιος έχει δίκιο ή όχι, εγώ δεν έχω συμβόλαιο με την Τίγκρες κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Ο δικηγόρος τους είπε ότι δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έχει δύο συμβόλαιο με δύο ομάδες, οπότε είναι ξεκάθαρο αυτό. Απλά, παλεύουν για την αποζημίωση. Το σημαντικό είναι ότι εγώ θα συνεχίσω να παίζω. Δεν πρόκειται να σταματήσω και αυτό με κάνει χαρούμενο. Με γεμίζει ως άνθρωπο και σαν παίκτη», σχολίασε.
Για την φερόμενη μεταγραφή του στην Τσίβας υπογράμμισε: «Δεν το γνωρίζω. Είναι κάτι που μου προξενεί έκπληξη και που με κάνει να γελώ. Το να μαθαίνω ότι όταν αυτοί ήταν στο Draft και έλεγαν ότι εγώ είχα μιλήσει μαζί τους και τους έλεγα να διαπραγματευτούν την μεταγραφή μου και επίσης πως εγώ ήθελα να πάω σε άλλη ομάδα στο Μεξικό. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όλα αυτά δεν ισχύουν. Δεν ξέρω γιατί να το έχουν κάνει αυτό, αφού είχαν πουλήσει το 50% στην Τσίβας. Δεν ξέρω και ούτε θέλω να μάθω».
Θα ανακοινωθεί από Ολυμπιακό
Ο Άλαν Πουλίδο πάντως σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Ολυμπιακού και σύντομα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος θα είναι έτσι φέτος στον Ρέντη προκειμένου να ενταχθεί έστω και με αυτήν την καθυστέρηση τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στον Λεβαδειακό πρόλαβε να δείξει την επιθετική του ποιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα