Ανακοίνωσε Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδη η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Χατζηδημητρίου, Ουνγιαλίδη η Καλλονή

bet365

Την απόκτηση του 20χρονου αριστερού χαφ Μιχάλη Χατζηδημητρίου και του 20χρονου αριστερού μπακ Δημήτρη Ουνγιαλίδη ανακοίνωσε η Καλλονή.

Το νέο... αίμα φαίνεται πως εμπιστεύεται η Καλλονή. Η ομάδα της Μυτιλήνης ανακοίνωσε την απόκτηση των Μιχάλη Χατζηδημητρίου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη για να φτάσει τις πέντε μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει 20 χρόνια ζωής και ο δεύτερος θα τα συμπληρώσει τον Οκτώβριο, με τον Χατζηδημητρίου να παίζει ως αριστερό χαφ και τον Ουνγιαλίδη ως αριστερό μπακ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Καλλονή:

Για τον Χατζηδημητρίου

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηδημητρίου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στις 19 Μαΐου του 1995 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ντίνου Κούη και από εκεί μετακόμισε στα Γιαννιτσά για την Κ20 της τοπικής Αναγέννησης.

Το 2013-2014 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Εθνικό Σερρών, όπου αγωνίστηκε για δύο συνεχείς σεζόν. Ο αριστεροπόδαρος νεαρός ποδοσφαιριστής μάλιστα έλαβε μέρος στον πρόσφατο τελικό της Football League Νέων και διακρίθηκε πετυχαίνοντας δύο τέρματα κόντρα στην ΑΕΚ.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Για τον Ουνγιαλίδη

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Ουνγιαλίδη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου του 1994 στην Κοζάνη έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον τοπικό Μακεδονικό ενώ αγωνίστηκε και στη Δ' Εθνική για λογαριασμό της ομάδας του Βατερού Κοζάνης. Τις σεζόν 2012-13 και 2013-14 αγωνίστηκε στην Κ20 της Βέροιας, ενώ η περσινή χρονιά τον βρήκε να φορά τη φανέλα της Ζακύνθου που συμμετείχε στη Β' Εθνική. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Τον καλωσορίζουμε στην Καλλονή μας και του ευχόμαστε καλή αρχή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα