Μπομπαντίγια: «Είδωλο μου ο Τέβες»

Gazzetta team
Μπομπαντίγια: «Είδωλο μου ο Τέβες»

bet365

Με άκρως εγκωμιαστικά σχόλια για τον Κάρλος Τέβες μίλησε ο πρώην επιθετικός του Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια.

Ενόψει της σύγκρουσης μεταξύ Παραγουάης και Αργεντινής για τα ημιτελικά του Copa America, ο σέντερ φορ της «αλμπισελέστε» είναι ενθουσιασμένος για δυο λόγους: την προοπτική του τελικού της διοργάνωσης, αλλά και της πιθανής συνάντησης του με τον Κάρλος Τέβες!

«Μου αρέσει πολύ ο τρόπος παιγνιδιού του. Είναι το ίνδαλμα μου και νομίζω πως έχουμε κοινά στοιχεία στο παιγνίδι μας, όπως για παράδειγμα ότι χρησιμοποιούμε αρκετά το σώμα μας για να προστατεύσουμε τη μπάλα», ανέφερε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «La Nacion» ο Μπομπαντίγια.

«Τον παρακολουθώ συχνά να παίζει, πιστεύω πως μαθαίνω πολλά βλέποντας τον. Σίγουρα θα είναι πολύ ξεχωριστή εμπειρία να τον αντιμετωπίσω ως αντίπαλο», κατέληξε ο επιθετικός της Άουγκσμπουργκ, που παραμένει δίχως γκολ στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπομπαντίγια είναι Αργεντινός στην καταγωγή, μιας και γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες. Βλέποντας όμως πως είναι δύσκολο γι' αυτόν να αγωνιστεί με τη φανέλα των «αλμπισελέστε», πήρε την παραγουανική υπηκοότητα, καθώς οι πρόγονοι του ήταν Παραγουανοί.

 

Τελευταία Νέα