«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ....»! (pic)

Gazzetta team
«Μόνο ο Γεωργέας έχει αρχ....»! (pic)

bet365

Ο άλλοτε άσος της Βέροιας, Γκιγιέρμο Πέρεθ, στάθηκε στο πλευρό του Νίκου Γεωργέα και της κατάθεσής του για το πολυσυζητημένο παιχνίδι Ολυμπιακός – Βέροια 3-0!

Ο Ισπανός μέσος, πήρε θέση για την πολύκροτη υπόθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και ασπάστηκε τα όσα έχει δηλώσει ο Νίκος Γεωργέας περί χειραγώγησης εκείνου του παιχνιδιού στο «Γ. Καραϊσκάκης» από τους δύο προέδρους, ώστε να ολοκληρωθεί το ματς με το τελικό 3-0 υπέρ των Πειραιωτών.

Σε αντίθεση με εκείνον, οι υπόλοιποι πρώην παίκτες της Βέροιας που κατέθεσαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, δεν αποδέχθηκαν όσα είπε ο Γεωργέας και για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Πέρεθ (που έπαιξε στη «βασίλισσα» του βορρά τη διετία 2012-2014) έγραψε στο Facebook:

«Μόνο ο Νίκος Γεωργίας έχει αρχ%#% βλέπω...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα