Γκαρέκα: «Τα δώσαμε όλα»

Γκαρέκα: «Τα δώσαμε όλα»

Gazzetta team
Γκαρέκα: «Τα δώσαμε όλα»

bet365

Ο Ρικάρντο Γκαρέκα στάθηκε στην αποβολή του Σαμπράνο, δήλωσε ότι το Περού πάλεψε, αλλά εν τέλει έπεσε στα χέρια της «αρετής της Χιλής», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Παίζοντας τόσο νωρίς με παίκτη λιγότερο κόντρα στους διοργανωτές είναι δύσκολο. Τώρα πρέπει να συνέλθουμε και να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να παλέψουμε από αυτήν τη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου» ήταν τα πρώτα λόγια του 57χρονου τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Η αποβολή άλλαξε το σχέδιο που είχαμε. Έπρεπε να ξαναστήσουμε την άμυνα γιατί χάσαμε έναν παίκτη εκεί. Έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα και προσπαθήσαμε να αποκαταστήσουμε την τετράδα πίσω».

Ο Αργεντινός κόουτς επισήμανε: «Πρέπει πάντα να τελειώνουμε τα παιχνίδια με 11 παίκτες. Είναι μία εμπειρία που μας διδάσκει και μπορεί να συμβεί σε κάθε παίκτη, γιατί αυτό ήταν ένα πολύ έντονο ματς. Θα ήταν καλό να μην είχε συμβεί, αλλά είναι όλα καλά με τον Κάρλος (Σαμπράνο), που έκανε ένα εξαιρετικό Copa América κατά τα άλλα. Είναι σημαντικό όμως να μην ξανασυμβεί».

Ο Γκαρέκα δεν παρέλειψε να εγκωμιάσει και τους ποδοσφαιριστές του για την σπουδαία τους πορεία μέχρι τα ημιτελικά: «Τα δώσαμε όλα. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε και δώσαμε τα πάντα στο γήπεδο. Είχαμε το όνειρο του τελικού, αλλά δεν συνέβη. Η σιγουριά που είχαμε έφυγε. Η πορεία μας δεν μας απαλύνει το πόνο για την ήττα. Ξέρω ότι τα παιδιά τα έδωσαν όλα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε χαρούμενο τον περουβιανό λαό. Θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα δυναμώσουμε με τον καιρό. Σήμερα το Περού αποκλείστηκε από την αρετή της Χιλής».

Καταλήγοντας, έπλεξε το εγκώμιο των διοργανωτών: «Η Χιλή είναι δυνατή υποψήφια για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Ήταν πριν το τουρνουά και τώρα επιβεβαιώνεται. Αυτά τα ματς είναι διαφορετικά και έχουν μεγάλη πίεση, αλλά βρήκαν τη λύση σε ένα τέτοιο παιχνίδι και αυτό έχει τη σημασία του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα