Φέρνει τον Μπερτόλιο ο Αστέρας

Αντώνης Σαούλης
Φέρνει τον Μπερτόλιο ο Αστέρας

bet365

Οι Αργεντινοί έγραφαν χθες πως ο Αστέρας Τρίπολης συμφώνησε με τον 24χρονο μέσο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιναμό Κιέβου ενώ έπαιξε ως δανεικός στη Τίγκρε.

Στην Αργεντινή το είχαν σίγουρο. Πως ο Φακούντο Μπερτόλιο θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και την Τρίπολη. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς ο Αστέρας έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρε.

Ο Μπερτόλιο έχει ταξιδέψει ξανά στην Ευρώπη. Και όχι για διακοπές. Η Ντιναμό Κιέβου είχε σπαταλήσει 3,6 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από την Κολόν αλλά δινόταν συνέχεια δανεικός (πρόλαβε να παίξει μόνο σ' έξι παιχνίδια). Δόθηκε στην Γκρέμιο, στην Εβιάν και στη συνέχεια στην Τίγκρε. Με τους συνεχόμενους δανεισμούς του το συμβόλαιο του έληξε και πλέον είναι ελεύθερος.

Ο Μπερτόλιο μπορεί να παίξει και στην θέση του Ρόλε αλλά και στα πλάγια και τελείωσε την σεζόν με 23 παιχνίδια, 3 γκολ και 2 ασίστ. Το γεγονός και μόνο ότι η Ντιναμό είχε σπαταλήσει 3,6 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει δείχνει την ποιότητα του παίκτη ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα