Ο... Εσιέν της διπλανής πόρτας!

Ο... Εσιέν της διπλανής πόρτας!

Νίκος Αθανασίου
Ο... Εσιέν της διπλανής πόρτας!

bet365

Την πλάκα τους έχουν πάθει στο Κορωπί με την απλότητα, το χαμόγελο και τον «αντί-σταρ» Μίκαελ Εσιέν. Η απορία του για τους... αγγλομαθείς Έλληνες!

Έχοντας φορέσει την φανέλα της Τσέλσι, της Ρεάλ, της Μίλαν και έχοντας υπάρξει ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων του πλανήτη στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας, θα περιμένει κανείς να έχει τις δικές του παραξενιές, να διαθέτει «υφάκι» και γενικά να είναι ο ορισμός του σταρ. Όλα τα παραπάνω θα υπήρχαν αν δεν μιλούσαμε για τον Μίκαελ Εσιέν!

Ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί τον ορισμό του «αντί-σταρ». Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα δεν έχει αρνηθεί να βγάλει φωτογραφίες με οπαδούς, να παραχωρήσει συνέντευξη ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα και φυσικά να κερδίσει τους πάντες με την συμπεριφορά του στο Κορωπί.

Ο Εσιέν είναι με το χαμόγελο στα χείλη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή ενώ η συμπεριφορά του προς το τεχνικό τιμ και το υπόλοιπο σταφ παραπέμπει σε 20χρονο ποδοσφαιριστή που θέλει να ρουφήξει σαν «σφουγγάρι» την κάθε πληροφορία.

Τι του έχει κάνει εντύπωση; Το γεγονός πως όλοι μέσα στην ομάδα μιλάνε αγγλικά. Από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο στις εγκαταστάσεις...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα