«Μάχη» περιμένει ο Σαμπάολι στα ημιτελικά

Gazzetta team
«Μάχη» περιμένει ο Σαμπάολι στα ημιτελικά

bet365

Η Χιλή προετοιμάζεται για τον ημιτελικό κόντρα στο Περού (2.30 π.μ) και ο Χόρχε Σαμπάολι δήλωσε πως γνωρίζει τους κινδύνους που θα διατρέξει κόντρα στο Περού.

Μετά την πρόκριση εις βάρος της Ουρουγουάης, η διοργανώτρια χώρα αντιμετωπίζει την ομάδα του Γαρέκα. Στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιγνίδι, ο Χιλιανός τεχνικός αναγνώρισε ότι το Περού μπορεί να τους απειλήσει πολύ, παρότι οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως η Χιλή είναι το φαβορί.

«Δεν συμφωνώ με αυτόν τον χαρακτηρισμό», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με αυτοπεποίθηση, που παίζει πιο επιθετικά απ' την Ουρουγουάη. Παίζουν εξαιρετικά κόντρα σε όλες τις ομάδες».

Στη συνέχεια μίλησε για τα ατού των Περουβιανών: «Έχουν τέσσερις παίκτες - κλειδιά, τον Κουέβα, τον Φαρφάν, τον Γκερέρο και τον Πισάρο, δυο δυναμικούς μέσους, τον Μπαγιόν και τον Λομπατόν, καθώς και γρήγορους ακραίους. Θέλουμε να κρατήσουμε τη μπάλα αρκετά, ώστε να μπορούμε να τους ελέγξουμε».

Τέλος, για τον αντικαταστάτη του Χάρα, που τιμωρήθηκε για τρεις αγώνες, είπε: «Το να αντικαταστήσεις έναν σημαντικό παίκτη δεν είναι ποτέ εύκολο. Έχουμε όμως δυο παίκτες σε κάθε θέση, οπότε θα ψάξουμε τη λύση στις διαθέσιμες επιλογές», κατέληξε ο Σαμπάολι.

 

Τελευταία Νέα