Επίθεση από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην ΕΠΟ

Gazzetta team
Επίθεση από την ΕΠΣ Θεσσαλίας στην ΕΠΟ

bet365

Βολές κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, καλώντας τα μέλη της Ένωσης «να αντισταθούν στους εκβιασμούς τους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αναστάσιου Μπαζιάκα αναφέρει: «Σε απάντηση της καθόλα παραπλανητικής ανακοίνωσης που προέβησαν τα γνωστά τοπικά παπαγαλάκια της Διοίκησης της ΕΠΟ, με τις ευλογίες των εμπλεκομένων με την δικαιοσύνη προστατών τους, διαβεβαιώνω ότι θα προασπίσω με κάθε νόμιμο μέσο τόσο τα συμφέροντα της Ένωσης όσο και και των Σωματείων – Μελών της στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων που μου έχουν ανατεθεί.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και η προσφυγή της Ένωσης για την ακύρωση της καθόλα παράνομης απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ (που σημειωτέον λήφθηκε δια περιφοράς) κατά της ΕΠΣΘ και ουσιαστικά κατά όλων των Σωματείων – Μελών της, και συνιστά ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ένωσης.

Σύντομα οι κύριοι αυτοί όπως άλλωστε έχει συμβεί και στους προστάτες τους θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και θα αποκαλυφθεί σε όλες πτυχές ο ύποπτος ρόλος τους, που μέρα με την μέρα γίνεται όλο και περισσότερο αντιληπτός σε όλους εμάς που αγαπούμε και σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, τους νόμους και τους θεσμούς. Εν τέλει καλούμε τα Σωματεία – Μέλη μας, που υγιώς σκεπτόμενα τους έχουν γυρίσει την πλάτη, να τους απομονώσουν και να αντισταθούν στους εκβιασμούς τους».

 

Τελευταία Νέα