«Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Είμαστε σε επαφή με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Σε διαρκή επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν βρίσκεται η πλευρά του Άρτιομς Ρούντνεβς, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

«Είμαστε πάντα σε επαφή με τον Φρανκ Άρνεσεν. Γνωρίζει καλά τον Άρτιομς, αφού αυτός τον έφερε στη Γερμανία με μεταγραφή από τη Λεχ Πόζναν και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση» δήλωσε αρχικά στη Real News ο Άλεν Αουγκούστινσιτς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να αφορά τον ΠΑΟΚ. Η κατάσταση στο Αμβούργο είναι περίπλοκη, αλλά ο παίκτης θέλει να μείνει εκεί μαζί με την οικογένειά του. Είναι αλήθεια ότι το Αμβούργο θέλει να μειώσει το μπάτζετ της ομάδας, όμως ο παίκτης έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο και δεν είναι βέβαιο ότι θα αποχωρήσει. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τη σημερινή ομάδα του και στη συνέχεια να εξετάσει άλλες προοπτικές για το μέλλον του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα