«Ο Άρνεσεν θέλει Βέστερμαν»

Gazzetta team
«Ο Άρνεσεν θέλει Βέστερμαν»

bet365

Τον Χάικο Βέστερμαν θέλει να πάρει στη Θεσσαλονίκη ο Φρανκ Άρνεσεν, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η Hamburger Morgen Post, ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θέλει να πάρει το Γερμανό μπακ στη Θεσσαλονίκη, έχοντας εκφράσει το ενδιαφέρον του στην πλευρά του παίκτη. Μάλιστα σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του 31χρονου αμυντικού, προσφέροντάς του έως και 1,5 εκατομμύριο ευρώ καθαρά.

Ο Γερμανός πολυσύνθετος αμυντικός ανάγκασε το Αμβούργο να δώσει 7,5 εκατ. ευρώ στην Σάλκε το 2010 για τον αποκτήσει, όμως η καριέρα του ακολούθησε πτωτική τάση. Ο 31χρονος είχε καλά χρόνια στην Bundesliga και έφτασε μέχρι την εθνική Γερμανίας (27 ματς, 4 γκολ) όμως σήμερα η κατάστασή του δεν έχει σχέση με το παρελθόν. Με ύψος 1.90μ. ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι (12 με κεφαλιές) και με Αρμίνια Μπίλεφελντ (5), Σάλκε (12) και Αμβούργο (9) έχει βάλει 26 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα