Κάτσε: «Θα ήθελα πολύ το ιταλικό πρωτάθλημα»

Κάτσε: «Θα ήθελα πολύ το ιταλικό πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Κάτσε: «Θα ήθελα πολύ το ιταλικό πρωτάθλημα»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Κάτσε λέει ότι θα είναι στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν αλλά στο μέλλον θα ήθελε να βρεθεί στο ιταλικό πρωτάθλημα. Βασιλεία, Βαλένθια, Τραμπζονσπόρ, Ουντινέζε και Λάτσιο οι ομάδες με τις οποίες έχει μιλήσει.

Ο Εργκους Κάτσε τόνισε ότι έχει ήδη μιλήσει με πέντε ομάδες, δίνοντας προβάδισμα στη Λάτσιο, καθότι επιθυμεί να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με δηλώσεις του στην "tuttomercatoweb.com", τόνισε:

«Μέχρι στιγμής έχω έρθει σε επαφή με την Βασιλεία, την Βαλένθια, την Τραμπζονσπόρ και την Ουντινέζε. Για την Λάτσιο είχα επαφή με τον Τάρε. Απλά μιλήσαμε και θα ήθελα πολύ να παίξω στο ιταλικό πρωτάθλημα. Με εκτιμά, αλλά μιλήσαμε για το μέλλον και όχι γι' αυτή την σεζόν».


 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα