Γκιρτζίκης: «Θα εφαρμοστούν οι νόμοι»

Γκιρτζίκης: «Θα εφαρμοστούν οι νόμοι»

Gazzetta team
Γκιρτζίκης: «Θα εφαρμοστούν οι νόμοι»

bet365

Τον δρόμο προς τη Football League για τον Άρη ανοίγει ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο οποίος τόνισε ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι και οι προκηρύξεις, που προβλέπουν αντικατάσταση των ομάδων της Football League από αυτές της Γ' Εθνικής αν προκύψουν κενά.

Ο Άρης έχει ένα... παράθυρο να αγωνιστεί στη Football League τη νέα αγωνιστική περίοδο και αυτό προκύπτει από τον Γιώργο Γκιρτζίκη. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα allaboutaris.com, ότι θα εφαρμοστούν οι νόμοι και οι προκηρύξεις, που προβλέπουν αντικατάσταση των ομάδων της Β' Εθνικής από αυτές της Γ', εφόσον προκύψει υποβιβασμός στα... χαρτιά.

«Ο ΚΑΠ δεν έχει τροποποιηθεί σε σχέση με την φετινή περίοδο, έτσι ισχύει ό,τι αναφέρει για τις 20 ομάδες στην Football League και ότι τα κενά που προκύψουν θα αναπληρωθούν από την κατώτερη κατηγορία. Είναι δεδομένο ότι θα εφαρμοστεί η νομιμότητα και εφόσον ο Άρης προσφύγει στα αρμόδια όργανα της Ομοσπονδίας, οι προκηρύξεις είναι ξεκάθαρες και θα εφαρμοστούν στο ακέραιο.

Θα πρέπει να σημειώσω ότι οι τροποποιήσεις που έγιναν θα είναι σύννομες και η εφαρμογή τους θα ξεκινήσει από τότε που ορίζει ο νόμος. Οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να προχωρήσει το θέμα, τους το έχω μεταφέρει», ήταν τα λόγια του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα